30.3.2012

It's a BEAUTIFUL DAY



Tämä lakka siis lähti mukaan siel Zeppeliinistä, Models Ownin Soda Pop Pink niinku kuvasta näkyy :D Oikein söpö pinkki/vaaleenpunanen, ehkä jostai niitten väliltä. Tää oli mun eka lakka MO:lta ja tykkäsin kyllä, mitä nyt raidottu aikalailla mutta mitäs pienistä, ku ei pienetkää meistä haha c;

Nii sori tämä postaustauko, viikot menee oikeesti iha jumalattoman nopeesti :o Viime lauantaina käytii tyttöjen kans kattoon Nälkäpeli (mulla on yhä kakkonen ja kolmonen siitä lukematta :d) se oli ehkä ihanihan pienoinen pettymys jotenki :( Paljo enemmä siitä saa kyllä irti jos on lukenu kirjan. Ja lopus ois voinu nostaa enemmä esille "entä mitä nyt?" -kyssää nii ois jääny enemmä oottamaan tulevia osia (niitähä tulee, eikö nii?), nyt tuo tuntu iha itsenäiseltä leffalta eikä minkää sarjan alotukselta.

Nyt täsä parin tunnin päästä pitäs pikkuhiljaa siirtyä kohti seurakuntataloo ja sieltä bussilla riparin alotusviikonloppuun  D: Ei iha hirveesti kiinnostais, ku en oo erityisen uskonnolline heppu vaikka mahollisesti uskonki jonkinlaisee korkeenpaa voimaan koska semmosta on mun pikku päähän pienestä asti syötetty. Muttamutta, onneks on kaverit ♥ Duh, jos en pääse niitten kans samaa huoneesee nii hirtän itteni pingisverkkoon eiku (elinen House-jakso :D)


Yrittänen selviytyy hengis, paipaii ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti